Carte de oaspeti | Harta site | Contact
Orasul Galati
Administratie Publica
Transcrieri acte
Relatii cu publicul
Taxe si impozite
Legea 544
Harti
Proiecte Europene
Raport primar
Orase infratite
Ultimele articole
Utilizatori on-line
Numar persoane on-line : 7
ANUNTURI DE ATRIBUIRE
GALATI: PROIECTUL DE REABILITARE URBANA GALATI

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia publicului interesat Detaliile atribuirii contractului "Servicii de dirigentie de santier pentru obiectivul - Reabilitare Str. Anghel Saligny".
   Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Detalii atribuire.

  Primaria municipiului Galati pune la dispozitia publicului interesat Detaliile atribuirii contractului "Servicii de dirigentie de santier pentru obiectivul - Reabilitare Str. Tecuci".
   Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Detalii atribuire.
ANUNT CU PRIVIRE LA INTENTIA DE SELECTARE A UNUI PARTENER
  Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Galati a derulat procedura de selectare a unui partener privat in vederea pregatirii Cererii de propuneri de proiecte finantate prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, " Sprijin pregatitor pentru animarea comunitatii din cadrul oraselor cu populatie peste 20.000 de locuitori ".
  Conform Ghidului solicitantului Conditii generale POCU 2014 - 2020, institutia aplicanta are obligatia publicarii pe site-ul acesteia anuntul cu privire la rezultatul procedurii de selectie, care va contine informatiile cuprinse in anuntul de intentie si informatii privind ofertantii/candidatii participanti la procedura admisi si respinsi precum si punctajul obtinut de fiecare dintre acestia.
  Pentru a afla mai multe informatii puteti accesa urmatorul link: Rezultat procedura selectie.
In atentia agentilor economici
  Avand in vedere prevederile art. 6, alin. 2 din O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, dar si a Regulamentului privind organizarea si desfasurarea activitatilor comerciale si a serviciilor de piata in municipiul Galati, aprobat prin HCL nr. 433/26.11.2015, invitam toti agentii economici care desfasoara activitati de comert, alimentatie publica si prestari servicii in municipiul Galati (inclusiv cei care au detinut aviz cu orar de functionare) sa se prezinte la compartimentul Autorizatii, Licente, Str. Fraternitatii nr.1 in vederea obtinerii acordului pentru exercitarea activitatilor comerciale in zone publice, valabil in anul 2016.
  Documentatia pentru obtinerea acordului se gaseste pe site-ul nostru la sectiunea formulare online sau accesand urmatorul link: Cerere acord pentru exercitarea activitatilor comerciale in zone publice.
  De asemenea, avand in vedere prevederile art. 475 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, rugam toti comerciantii a a caror activitate se desfasoara in grupele 561 - Restaurante, 563 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor si 932 - Alte activitati recreative si distractive potrivit Clasificarii Activitatilor din Economia Nationala, C.A.E.N., sa depuna documentatia necesara in vederea obtinerii autorizatiei privind desfasurarea activitatii de alimentatie publica/recreative ( modelul declaratiei se gaseste pe site-ul Primariei).

Programul compartimentului pentru depunerea documentatiilor este:

luni9:00 - 12:00
marti9:00 - 12:00
miercuri9:00 - 12:00 si 13:00 - 15:30

In atentia locatarilor blocului C20
  Locatarii blocului C20 pentru ale caror apartamente s-au efectuat lucrari de interventie au obligatia depunerii documentelor doveditoare de venit net lunar ale membrilor de familie si declaratia (anexa nr. 28) alaturata, pentru stabilirea ratelor lunare, pana in ultima zi lucratoare a lunii urmatoare pentru fiecare rata lunara scadenta.
Anunt important pentru beneficiarii ajutoarelor de caldura
  Incepand cu data de 15.10.2015 solicitantii ajutorului pentru incalzirea locuintei pot obtine formulare tipizate de cerere si declaratie pe propriere raspundere, astfel:
 • pentru energia termica in sistem centralizat - de la asociatiile de proprietari
 • pentru abonatii casnici care utilizeaza energia termica de la SC CALORGAL SA Galati cu sediul in Str. Crizantemelor nr.6
 • pentru gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri de la Comisia de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei (Str. Traian nr. 246 - in incinta fostului Liceu Traian)
 • de pe site-ul Primariei Galati
  De ajutoarele pentru incalzirea locuintei pot beneficia consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat si care au un venit net mediu lunar pe membrul de familie de pana la 786 lei in cazul familiilor si de 1082 lei in cazul persoanelor singure. In cazul consumatorilor vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri, pot beneficia de ajutoare de incalzirea locuintei familiile si persoanele singure a caror venit net mediu lunar pe membru, respectiv al persoanei singure este de pana la 615 lei,in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 27/2013 pentru modificarea si completarea OUG nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala pentru perioada sezonului rece, H.G. nr. 778/2013 pentru aprobarea Normelor Metodologice prinvind aplicarea prevederilor ordonantei.
  In cazul solicitarii ajutoarelor pentru energia electrica, anchetele sociale se efectueaza obligatoriu pentru toate situatiile, in termen de 15 zile de la data inregistrarii cererii, in vederea verificarii sistemului de incalzire utilizat.
  Informatii pot fi obtinute de la Primaria Galati - Comisia de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei din Str. Traian nr 246 (incinta fostului Liceu Traian) telefoane : 0236-488444, 0336-102111 sau de pe site-ul nostru.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Acordare ajutor caldura. Formular tipizat de cerere - declaratie puteti consulta accesand link-ul urmator : Formular, Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului social Lista excludere .
ANUNT PRIVIND TRANSCRIEREA CERTIFICATELOR SI A EXTRASELOR DE STARE CIVILA ALE CETATENILOR ROMANI CARE AU REDOBANDIT CETATENIA SI NU AU AVUT NICIODATA DOMICILIUL IN ROMANIA
  In conformitate cu prevederile Legii nr. 213/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civila " Transcrierea certificatelor si a extraselor de stare civila " privind cetatenii care au redobandit cetatenia romana si care nu au avut niciodata domiciliul in Romania se face in termen de 60 de zile de la depunerea cererii, dupa cum urmeaza:
   Pentru a afla mai multe detalii puteti accesa urmatorul link TRANSCRIERE CERTIFICATE SI EXTRASE DE STARE CIVILA.
ANUNT IMPORTANT !!
  Primaria Municipiului Galati aduce la cunostinta contribuabililor ca in conformitate cu prevederile O.U.G. nr.125/27.12.2011 pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, incepand cu 01 ianuarie 2012 , pentru mijloacele de transport care trebuie inregistrate in Romania se datoreaza impozit.
  Din categoria mijloacelor de transport care se inregistreaza fac parte vehiculele ale caror motoare au o capacitate cilindrica sub 50 cmc, masinile si utilajele autopropulsate utilizate in lucrari de constructii, in lucrari agricole sau forestiere. Impozitul datorat se calculeaza potrivit titlului IX, cap.IV 'Impozit asupra mijloacelor de transport' din Codul fiscal.
   Invitam toti contribuabilii care detin astfel de mijloace de transport, sa depuna declaratiile fiscale pentru stabilirea impozitului, la sediile Directiei de Impozite, Taxe si alte Venituri Locale din Galati: Domneasca nr.13 bl.L parter, Str. Henri Coanda bl.J5 parter, str. Brailei bl. E4, parter (persoane fizice) , str. Basarabiei nr.55 bl.A16 parter (persoane juridice).
ANUNT IMPORTANT !!
  Distribuirea plicurilor continand numele de utilizator si parola, necesare accesarii si utilizarii Sistemului national de plata on-line a taxelor si impozitelor locale , se realizeaza zilnic la sediul Directiei de impozite, taxe si alte venituri locale din str.Domneasca nr.13, bl. L - parter. Predarea plicurilor se face in baza actului de identitate.
  Plata impozitelor si taxelor locale se va face cu cardul bancar, prin intermediul aplicatiei ce poate fi accesata la adresa Ghiseu virtual . Pentru aceasta operatiune, contribuabilii nu datoreaza comision, acesta fiind suportat integral de la bugetul local.
 

Anunt concurs recrutare !!

Postat de Administrator la data : 05/02/2016

  Primaria municipiului Galati organizeaza concurs de recrutare pentru ocupare a doua functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Galati.
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: Concurs recrutare.

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 04/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

 

Anunt important !!

Postat de Directia de Impozite si Taxe Locale la data : 02/02/2016

Primaria Municipiului Galati in temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, comunica ca au fost emise acte administrative pentru urmatorii contribuabili ...
Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul urmator : Lista contribuabili

Ultimele hotarari ale consiliului local
 • HCL 1 privind : Acoperirea definitiva a deficitului sectiunii de dezvoltare pe anul 2015
 • HCL 549 privind : Rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului Galati pe anul 2015
 • HCL 548 privind : Rectificarea bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului Galati pe anul 2015
 • HCL 547 privind : Aprobarea contului de executie al bugetului general de venituri si cheltuieli al municipiului Galati pe anul 2015 - trimestrul IV
 • HCL 546 privind : Acordarea distinctiei "Premiul municipiului Galati", mijloacelor de comunicare in masa din Galati
 • HCL 545 privind : Acordarea distinctiei "Premiul municipiului Galati", domnului Petrache Bosneaga
 • HCL 544 privind : Acordarea distinctiei "Premiul municipiului Galati", domnului Viorel Secuianu
 • Exproprieri
  Strategia de dezvoltare
  Chestionare
  Informatia de mediu
  Harta zgomot ambiental
  Cultura si agrement
  Invatamant
  Centre financiare
  Unitati subordonate
  Legaturi utile
  Utile locale
  Camera de votare
  Sunteti de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice ?

  Da
  Nu
  Ma abtin


  Total voturi: 12265
  Calendar evenimente
  Februarie 2016
  L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29            
  << >>
  Legenda culori
  Sedinte de consiliu
  Evenimente diverse
  Starea vremii in Galati
  Click for Galati, Romania Forecast
  AGENTIA DE STIRI
  Programul operational REGIO


     
     
  Site actualizat in data de : 05.02.2016
  Numar total de vizitatori 3250279